postheadericon Over ons

Binnen- en buitenschilderwerk

 

Goed en regelmatig onderhoud plegen aan uw woning en/of bedrijfspand is zeker op de langere termijn niet alleen financieel aantrekkelijk maar ook een visitekaartje van uw woning en/of bedrijfspand. Niet alleen het buitenschilderwerk is hierbij belangrijk maar ook het binnenwerk speelt hierin een belangrijke rol.

 

Wij leveren binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit af. Wij zorgen voor een uitstekende voorbehandeling, zodat de verf goed hecht en u daardoor jarenlang plezier van het schilderwerk kunt hebben. Goed en strak schilderwerk is het behoud en aanzien van uw woning en/of bedrijfspand. Wij werken alleen met eerste klas materialen omdat uw woning en/of bedrijfspand het beste verdient. Binnen maken wij uiteraard gebruik van watergedragen verf.

 

Wij adviseren u het buitenwerk minimaal 1x per jaar te (laten) reinigen; dit verlengt uiteindelijk de levensduur van het verfsysteem!

 

www.wijzonol.nl  

 

www.nelf.nl  

 

www.sigma.nl

 

www.sikkens.nl

 

www.trimetal.nl

 

Naar het begin

 

Houtrotreparaties

 

Wanneer een onderdeel van een kozijn of andere houtconstructie aangetast is door houtrot, is er de mogelijkheid dit door ons vakkundig te laten repareren. Dit gaat volgens het dry flex houtrot herstelsysteem, want waarom zou je een kozijn in zijn geheel gaan vervangen wanneer er maar 10% niet intact is?

 

 www.repair-care.com

Naar het begin

 

Wand- en plafondafwerking 

 

Glasweefsel verricht wonderen op wanden. Vooral op lelijke wanden, wanden die het zwaar te verduren hebben of wanden die een speciaal tintje moeten krijgen. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven en in iedere gewenste kleur.

Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw-, wit-  en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gips kartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten.

 

Naast het verwerken van de diverse soorten glasweefsel hebben wij ook ruime ervaring in het plakken van alle soorten papier, behang, vinyl en schuimvinyl.

Naar het begin

  

Glasservice   

                                                                                      

Glas brengt isolatie, veiligheid en sfeer.
Voor alle denkbare toepassingen van glas in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht. Naast een isolerende en inbraakwerende functie heeft glaswerk namelijk ook een sfeerverhogende werking. Denkt u bijvoorbeeld aan decoratieve toepassingen zoals matglas, figuurglas of geslepen glas in binnen- en buitendeuren en ramen, die uw woning en/of bedrijfspand een hele nieuwe uitstraling kunnen geven. De mogelijkheden zijn legio.
           

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 

         enkelglas

         normaal isolatieglas

         HR isolatieglas

         gehard of gelaagd veiligheidsglas

         gefigureerd glas

         getint glas

         geluidswerend glas

         voorzetramen

         spiegelglas

         geslepen glas

 

Ook in geval van schade kunt u via uw verzekering een beroep op ons doen. Wij maken in dat geval graag een offerte voor u welke u kunt opsturen naar uw verzekeringsmaatschappij.

 

www.duco.eu 

 

www.agc-flatglass.eu

 

www.denbraven.nl

 

Naar het begin

 

 

Vrijblijvende en duidelijke offertes


Wij werken met een calculatieprogramma en kunnen hiermee voor u duidelijke en overzichtelijke offertes maken. Wij kunnen per bewerking of per onderdeel van het schilderwerk een specificatie voor u maken. Ook vermelden wij heel duidelijk wat er geschilderd wordt en hoe wij het werk zullen gaan uitvoeren. Zeker met het oog op buitenschilderwerk is het belangrijk om te weten wat voor systeem er wordt gehanteerd. De aanbiedingsprijs van een offerte geldt alleen voor de uitvoering van het gehele geoffreerde werk! Meer- of minderwerk is natuurlijk altijd mogelijk.

Naar het begin

 

Schilderen van woningen van 2 jaar en ouder

 

Er is onlangs besloten dat de 6% BTW-regeling een permanent karakter heeft gekregen. Waar u aan moet voldoen leest u hieronder.
 
Voor buiten- en binnenschilderwerk aan particuliere woningen die ouder zijn dan 2 jaar wordt 6% BTW in rekening gebracht in plaats van19% BTW. Dit betekent voor u een besparing van maar liefst 13%!

 

Wat is een particuliere woning:

 

           woning in particulier eigendom

           huurwoningen door particulieren bewoond

           bejaardentehuizen

           verpleeghuizen en zorginstellingen

           aanleunwoningen

           studentenwoningen

           kloosters, zover deze worden gebruikt voor permanente bewoning

           tweede woning, zover permanente bewoning is toegestaan

 

Naar het begin

 

Logo Schildersbedrijf Philips

Contact Info
 Schildersbedrijf Philips

Stelmaker 36
9321 KE Peize

T: (06) 15 38 88 24
E: info@schildersbedrijfphilips.nl